Visitkort.se


Beställ direkt!
Maila oss!

Välkommen till Visitkort.se!

STORSÄLJARE

 Banderoller
-
 Dekaler
 Kuvert
 Roll-up
 Visitkort

 

FLER PRODUKTER

 Affischer
 Almanackor
 Beachflaggor
 Brevpapper
 Flyers/Broschyrer
 Gatupratare
 Isskrapor
 Kollegieblock
 Konferensblock
 Kort
 Logotype
 Muggar
 Offertmappar
 Pennor
<tom>
 Tejp
 T-shirts
 Övrigt

 

 

Direktreklam

Direktreklam - reklam som skickas direkt till mottagaren. Man skiljer på adresserad direktreklam och oadresserad direktreklam. Vi hjälper Dig med allt från design till distribution. Hos oss får Du hjälp med hela eller delar av tryck och distributionen, allt efter Dina önskemål. I vanlig ordning strävar vi alltid efter att hålla låga priser och snabba leveranser.

Layout och tryck
Tillsammans med Dig designar vi Din information oavsett det handlar om säljande budskap eller informationsspridning. Vi har lång erfarenhet av reklamlayout och hur man fångar kundens intresse för Ditt budskap. Du har kanske skisser eller idéer om innehåll och utformning. När vi är överens om layout och design godkänner Du korrektur och vi går till tryck.

ODR, oadresserad direktreklam
Oadresserad direktreklam är ett starkt och effektfullt sätt att snabbt och slagkraftigt nå ut till Dina kunder. Vanligtvis använder vi Posten för distribution men meddela oss om Du har andra önskemål.
Hos Posten kan Du selektera bland vissa målgrupper. Du väljer om Ditt utskick endast skall delas ut till företag, villaägare eller till alla hushåll. Ditt utskick kommer att delas ut till alla inom vald målgrupp i det område Du valt utan undantag.

Planering och distribution
Först måste du ta fram antal mottagare i den region Du vill göra utskicket. Det räknar du enkelt ut själv på den här sidan: http://www.posten.se/soktjanst/odr/odr.jspv

 

När du sedan vet antalet mottagare går du in på följande sida för att beräkna pris: http://www.posten.se/pricecalculator/odr.do

ADR, adresserad direktreklam

Effekten av ett riktat utskick (brev direktadresserat till Din kund) kan bli otroligt givande. Du väljer om Ditt utskick skall innehålla information, tidsbegränsad kampanj eller andra förmåner för den som väljer att bli kund eller förnyar sin relation med Dig genom ytterligare en affär.

Har Du ett kundregister i äldre filformat eller kanske till och med pappersform? Vi hjälper Dig att skriva om det till redigerbara exelfiler för bara en krona per adress.

Ditt kundregister – En guldgruva Du inte använder?
Dina kunder lockas av erbjudanden och kampanjer av Dina konkurrenter det är oerhört viktigt att Du underhåller och vårdar Din relation till kunden.
Nästan alla företag och föreningar sitter på ett kund- eller kontaktregister.
Hur ofta gör Du utskick till dessa kunder för att stärka banden Er emellan och påminna om Din existens?

A eller B Post?
När man sänder adresserad direktreklam kan man genom rätt val reducera portokostnaden markant. Måste Dina brev ut med A-post för snabb distribution eller kan Du vänta 1-2 dygn längre på att mottagaren får sitt brev? Med B-post minskar portokostnaden. Vi tar fram portokostnaden och presenterar den i vår offert så Du tydligt ser den totala kostnaden för Ditt utskick.

Vi tar hand om alla de moment som krävs för ett adresserat utskick.
-Design och layout av information och reklam
-Eventuella tryck av kuverten
-Adressering av kuverten
-Kuvertering – packa innehållet kuverten
-Kuvertförslutning
-Frankering
-Inlämning på Posten

Kundnummer hos Posten
Posten kräver kundnummer för distribution av direktreklam, vi har kundnummer och får boka DR kampanjer. Saknar Du kundnummer hos Posten kan Du boka genom oss, vi fakturerar Dig i förskott och Posten fakturerar oss. Fakturan som avser portokostnaden måste vara betald innan vi lämnar in Ditt utskick för distribution. Trycksakerna faktureras enligt våra vanliga villkor.

Priser
Här kan du enkelt själv räkna ut vad ADR kostar: http://www.posten.se/pricecalculator/adr.do

 

 


Följ oss på Facebook

Kontakta oss

08-20 20 15
info@visitkort.se


 

Ange mailadress nedan, eller telefonnummer om du önskar bli uppringd.

 

Information

Visitkort.seLadda ner vår prislista!

 

 

 

 

 Copyright © 2002-2015, Visitkort.se
Våra priser anges alltid exkl moms. Frakt tillkommer.
Med reservation för skrivfel och prisändringar.