Visitkort & Trycksaker

Almanackor  
Brevpapper  
CD/DVD/VHS Omslag  
Efterbehandling  
NYHET! Konferensblock  
Kort  
Kuvert  
Logotypdesign  
Reklamblad  
NYHET! Tejp med tryck   
Tryck & kopiering   
Visitkort  

Mässa & Monter

Rollup  
Banderoller  
Affischer  
Vepor  

Dekaler & Dekor

Dekaler/klistermärken  
Bildekor  
Fönsterdekor  

Hemsidor

Hemsidor  
Hemsidor vi gjort  
Beställ hemsida  
Sökmotoroptimering  

Utskick

Adressering  
Adressregister  
Direktreklam  
Kuvertering  

Webdesign

Hemsidor från 8900:- hos visitkort.se

Visitkort.se har god kompetens inom företaget för webbdesign och hemsidor.
Vi har nu tagit till vara den kompetensen och skapat förmånliga priser för flera tjänster inom webbdesign och hemsidor. Hos oss på Visitkort.se slipper Du krångliga ord och fikonspråk. Vi hjälper Dig med allt från design till att synas på Internet.

Vad skall Du med en hemsida till?
Ja, svaret på den frågan är för många fortfarande osäker och tveksam, men faktum är att man idag många gånger missar försäljningstillfällen och möjlighet till kontakter om man saknar en hemsida.

En hemsida behöver inte vara stor och avancerad. Beroende av vad Du gör i Din verksamhet och vilken bransch Du är i, kan Din hemsida innefatta allt från att bara vara en informationsväg för Dina kunder, till att förenkla Din egen administration och information mot kunder eller rent av vara den enda väg Du genererar kunder, kontakter och försäljningstillfällen.

Du kan med Din hemsida bespara Dig många samtal och kontakter, och istället ägna Dig år att serva Dina kunder eller producera Dina produkter. Med en hemsida angiven på Ditt visitkort eller i broschyr och annonsmaterial ger Du kunden chansen att enkelt komma i kontakt med fördjupad information om Ditt utbud av varor och tjänster.
Många söker på nätet och anlitar bara dem man finner här.

Du missar helt enkelt affärer om Du saknar hemsida!
En hemsida kunde på 90-talet kosta skjortan utan att man visste vad man fått för pengarna. Än idag är det inte alltid så lätt att förstå vad man kommer att få för pengarna, och det är inte alltid så att Du vet vad Din hemsida kommer att kosta när Du beställer den.

Vi bryter trenden - Fast pris redan från början skapar trygghet för Dig!
Vi lyssnar på Dig och tar tillvara Dina önskemål och beskrivning av Ditt företag och presenterar sen ett första förslag till första sida. Tillsammans med Dig bollar vi och justerar Din hemsida tills Du är nöjd.

Vi har liksom våra tryckeritjänster och service kring layout och design av trycksaker fasta priser på våra produkter och tjänster. Detta för att Du som kund alltid skall veta vad Du betalar och framför allt vad Du betalar för. Du behöver en hemsida, men varför och vad får den kosta?

Hemsida för endast 6900,-
I priset ingår förstasidan samt 4 följdsidor. Därefter betalar Du enkelt 600.- per följdsida oavsett mängden information*. Förstasidan som välkomnar besökaren och informerar kort och brett om Dig och Din verksamhet. Det är här man har chansen att fånga besökaren och få honom att klicka vidare och söka på just Din sida efter de tjänster och produkter som man är intresserad av.


* Vi räknar med att en normal undersida innehåller text, länkar, bilder och annan information. För orderformulär, webbutiker mm lämnar vi särskild offert.

 

  

Fråga kundtjänstenInformation

  Info

Ladd ner vår prislista!

En av oss


Lizette
Grafisk designer

©Copyright 2008 Visitkort.se