Visitkort & Trycksaker

Almanackor  
Brevpapper  
CD/DVD/VHS Omslag  
Efterbehandling  
NYHET! Konferensblock  
Kort  
Kuvert  
Logotypdesign  
Reklamblad  
NYHET! Tejp med tryck   
Tryck & kopiering   
Visitkort  

Mässa & Monter

Rollup  
Banderoller  
Affischer  
Vepor  

Dekaler & Dekor

Dekaler/klistermärken  
Bildekor  
Fönsterdekor  

Hemsidor

Hemsidor  
Hemsidor vi gjort  
Beställ hemsida  
Sökmotoroptimering  

Utskick

Adressering  
Adressregister  
Direktreklam  
Kuvertering  

SÖKMOTOROPTIMERINGVad tänker Du när Du hör ordet sökmotoroptimering?
Många tänker på företag som tar hutlöst betalt för tvivelaktigt resultat.

Det är synd för sökmotoroptimering kan rätt utförd generera besökare till Din hemsida och därmed ge Dig fler säljtillfällen och möjlighet att skapa nya intressanta kundkontakter.

Vad är sökmotoroptimering?
Sökmotoroptimering innebär att man optimerar (anpassar maximalt) Din hemsida så att sökmotorerna sätter Dig högt i träfflistorna för vissa sökord. Detta är ett tidskrävande arbete med resultatet av det kan innebära både kundtillströmning och ökad omsättning för Ditt företag.

Vad gör vi för Din hemsida?
Många företag som erbjuder sökmotoroptimering utlovar guld och gröna skogar, men den enda de gör är att justera Dina metataggar (dold kod som bla styr Din sidas titel och sökord). Tyvärr ger detta inte tillräcklig effekt. Din sida måste ses över totalt för att uppnå bästa resultat. Så väl länkars namn som textinnehåll och rubriker måste ses över. Länkningar till och från sidan är viktiga samt att Du är anmäld till sökmotorer och länkregister på rätt sätt. Detta och flera andra åtgärder ökar chansen att uppnå hög placering på valda sökord.

Valet av sökord
Självklart hittar Du Din hemsida om Du på Google skriver in Din webbadress. Många tror att detta är sökmotorträffar, men faktum är att bara de som verkligen kan Din webbadress kommer att söka på denna fras, men den kan ju redan Din webbadress och behöver ju inte söka på den.

Valet av sökord sidan skall optimeras kring måste begränsas till den bransch, de produkter eller beskrivningen på de problem Dina produkter löser. Det är alltså den som söker som skall styra vilka sökord Du skall arbeta med.

Ta till exempel ordet ”visitkort” – vi är som bekant en av landets största visitkortsspecialister.
Den som skall köpa visitkort och söker på Internet söker kanske bara på ordet visitkort, men han kan lika väl söka på ”billiga visitkort” eller ”beställa visitkort”. Kanske söker han på ”Tryckeri visitkort”.
Det kan även vara så att det är vanligt att man stavar fel när man söker och skriver ”visitkrot”.

Här har vi nu 5 sökord att arbeta med:
Visitkort
Billiga visitkort
Beställa visitkort
Tryckeri visitkort
Visitkrot

Valet av sökord är det första steget i arbetet med att sökmotoroptimera Din hemsida. Vi hjäper Dig välja ord och tar fram statistik på vilka ord man söker på kring just Din bransch och Dina varor

Garantier är fel att utlova
Det finns företag som ställer ut garantier för resultatet av optimeringen. Tyvärr håller de sällan vad de lovar. Detta då resultatet av optimeringen även måste ställas mot det faktum att de sökord man väljer redan är hårdoptimerade av Dina branschkollegor. Det är betydligt lättare att nå bra resultat med ”billiga visitkort” än ”visitkort” då många redan optimerat det ordet hård och tagit bra positioner. Hittar Du ord och uttryck (fraser) som inte är så hårt bearbetade har Du större chans att nå bra resultat.

Vår garanti
Har Du inom 2 månader inte nått till 20 i topp på minst 2 sökmotorer med minst 5 av de 10 sökorden, ersätter vi Dig med presentkort på trycksaker hos oss för 2.000.- !
 

Våra priser
Vi tar 4900.- för genomgång av Din hemsida, optimeringsarbete och sökordsanalys. Tillsammans med Dig tar vi fram sökord och ser över Din hemsida. Anmäler Dig till sökmotorer och länkregister.

Tänk så här
För 4900.- får Du en medelmåttig annons i dagspress som syns en dag, men för 4900.- får Du en säljande hemsida med placeringar som kommer att synas inför tusentals läsare som dessutom är genuint intresserad av det Du har att erbjuda då det faktiskt sitter och söker på just de produkterna eller tjänsterna.

Exempel
En båthandlare i Sydsverige beställde motvilligt optimering av sin hemsida hos en branschkollega till oss. Först såg han inget resultat, men efter någon månad märkte han att hemsidans besöksräknare verkade fått fnatt. Han mindes då att han beställt sökmotoroptimering. Efter att ha slagit sina sökfraser på google noterade han att han nått förstasidesplaceringar på flera av orden och drog slutsatsen att detta vad orsaken till den allt ökande besöksantalet. Kort därefter ringde en norrman som funnit hans företag på Internet. Kontakten resulterade i en båtaffär i miljonklassen. Den ringa kostnaden av 4900.- var som bortglömd av båthandlaren.

10 sökord
Vi väljer ut max 10 ord och uttryck att optimera kring. Vi kontrollerar Dina placeringar och gör justeringar efter ett kvartal för att ytterligare förbättra Dina positioner, det ingår i priset. Vi omanmäler Dig till sökmotorer och länkregister efter ett halvår utan extra kostnad.

Rabatt när Du även köper hemsida
Beställer Du sökmotoroptimering i samband med att Du beställer ny hemsida hos oss får Du 500kr rabatt på sökmotoroptimeringen. Din sida anpassas i samband med att den byggs och Din webbdesigner hos oss samarbetar med vår SEO-tekniker (SEO Search Engine Optimization).

Exempel på sidor vi optimerat:

Hemsida

Sökord

Resultat per 2006-01-10

www.visitkort.se

visitkort

Google 1a placering

 

 

Msn 2a placering

 

 

Altavista 2a placering


Här har vi fördel av lång etablering på sökmotorerna som ger oss start position. Ett nytt företag bör välja lättare ord att komplettera med (se exempel ovan).

www.larmdirekt.se

huslarm

Google 5a placering

 

 

Msn 1a placering

 

 

Altavista 2a placering


Man kan tycka att ordet ”larm” skulle vara mer passande, det är dock otroligt över optimerat av många andra. Dessutom är ordet ”larm” använt i så många andra sammanhang att det blir ointressant för just detta företag.

www.billigakuvert.se

kuvert tryck

Google 2a placering

 

kuverttryckeri

Msn 4a placering

 

 

Altavista 1a placering


Billigakuvert.se ville optimera kring trycktjänster av billiga kuvert med tryck. Sökordet ”kuvert” var för starkt etablerat av andra så vi valde kringuttryck som var lättare att uppnå, detta har dock gett otroligt fint resultat och Billigakuvert.se gick från ingen omsättning till miljonomsättning på mindre än ett halvår. Billigakuvert.se är Visitkort.se´s dotterbolag för lågpristryck av kuvert.

 

BESTÄLL SÖKMOTOROPTIMERING

Företag

Kontaktperson

E-mail

Telefon

Fakturaadress

Gata

 

Postnummer

 

Ort

Organisationsnummer


Hemsida som ska optimeras


Beskrivning av huvudsaklig verksamhet och produkter/tjänster


Egna förslag på sökord och sökfraser Du tror Dina besökare använder när de söker efter Dina produkter eller tjänster, eller problemet de förväntas lösa.

Vi kontaktar Dig för genomgång av Din order och Din hemsida samt tar fram sökord.

VI kommer att sända Dig filer Du skall lägga upp på Din hemsida. Vi kan även komma att be om login uppgifter till Din server för att uppdatera Din hemsida med våra ändringar. Vi lägger dock aldrig ut eller ersätter information utan att först visat upp den för Dig och fått Ditt godkännande.

Din order blir bindande när vi kontaktat Dig för denna genomgång.

Fråga kundtjänstenInformation

  Info

Ladd ner vår prislista!

©Copyright 2008 Visitkort.se